civicfest-logo

În premieră, Fundaţia Est-Europeană cu suportul Guvernului Suediei și Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei și Fundaţia ERSTE din Austria organizează Festivalul Internațional „Civic Fest 2013: Moldova pentru cetăţeni”. Evenimentul va avea loc în perioada de 29-31 octombrie 2013, între orele 09.00 și 17:00, în incinta Hotelului Codru, str. 31 august 1989, nr. 127, Sala Mozart.

Civic Fest aduce în scenă cele mai reuşite proiecte ale societăţii civile, atât din Uniunea Europeană, cât şi din Republica Moldova, care au câștigat recunoaștere internațională și pot servi drept modele de bune practici în diferite domenii: antreprenoriat și integrare socială, dezvoltare comunitară și incluziune socială, transformări socio-culturale și responsabilitate socială.

Evenimentul va cuprinde trei zile tematice: (1) Cultura și mass-media în Moldova – o nouă abordare; (2) Justiția și transformările sociale – cum pot ONG-urile susține schimbările democratice și sociale din Moldova; (3) Antreprenoriatul social – incluziune  socială și dezvoltarea comunităților.

La eveniment vor participa reprezentanți ai instituțiilor de stat, administraţiei publice centrale și locale, sectorului de afaceri, societății civile, comunității internaționale și diplomatice, experți independenți și mass-media.

Participarea la acest eveniment poate fi confirmată până pe data de 24 octombrie 2013 la adresa de e-mail: office@civicfest.md sau la tel: 0 22 24 02 74.

Post Navigation